HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Világvége totó

2012.05.08. 10:53 Noé békája

Nos, június 24-ére várjuk a Plútó-Uránusz kvadrát első beköszöntét. Június végére több világvége-hangulatú eseményt jeleznek előre a nagypolitikában. Hát játsszunk most egy kicsit. Te milyen eseményt találsz analógiásan a legmegfelelőbbnek?! A totóban adható válaszok: 1, bekövetkezik 2, nem következik be X, bekövetkezik, csak nem teljesen így, vagy majd egy későbbi kvadrátnál.

1, Irán

Obama elnök már a március végi Kos újholdnál bejelentette, hogy ha Iránnal nem változik lényegileg a helyzet, akkor június végén Irán komolyabb lépésekre számíthat. Mint blogunkban korábban kifejtettük, egy itt bekövetkező háború remek analógiás megfelelő lenne. Egyben tovább nehezítené a világ kőolajellátását, ami remek alkalmat teremtene, hogy végre visszaszorítsuk modern világunkban a környezetszennyező kőolajat. Tehát a kérdés: lesz-e katonai akció Iránban?

2, Észak-Korea

Az észak-koreai események is nagyon szépen hozzák az analógiákat, ráadásul szintén aktívak voltak kedvenc konstellációnk orbisba érésénél március végén. Konkrétan nem olvastam cikket, ami az itteni események június végi berobbanásával fenyegetne, de lehet, csak elkerülte a figyelmemet. Kérdés: lesz-e komolyabb katonai jellegű probléma most Észak-Koreában?

3, Görögország és az Euro

Mint arra a Sorosgyörgyképző Asztrológiai Intézet munkatársa (ld. korábbi bejegyzésünk) Soros György is rávilágított: az Euro csak akkor menthető, ha az EU vezetői belátják, hogy valami gyökeresen újat kell kitalálniuk a megmentése érdekében. Nos, ennek egyenlőre híre-hamva sincs, a kvadrát közeleg, a görög választások meg igen katasztrofális eredménnyel zárultak most vasárnap. Az elemzők azt valószínűsítik, hogy június közepén új választások lesznek. Ám az is lehet, hogy az új választások sem hoznak majd új eredményt, aminek következtében ténylegesen csődbe mehet Görögország, és bukhatja az Eurot, aminek legkomolyabb üzenete nem is csak egy ország válsága lenne, hanem világosan mutatná az Euro válságát. Kérdés: bedől-e Görörgország vagy kilép-e az euroövezetből június végén? (Esetleg megvárja ezzel a szeptember 19-én bekövetkező 2. kvadrátot - ez már az X válasz)

További totókérdéseket várunk kommentben! Ja, és a tippeket is kéretik nyilvánosan megtenni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr384495578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spdrswb 2012.05.09. 12:58:14

1.: 1. 2.: 2. 3.: X.
Kérdés: Itthon mi a búbánat lesz?
Köszi a cikket.

Noé békája 2012.05.14. 12:58:25

+1 kérdés: Kis hazánk szempontjából a június 22-i brüsszeli tanácskozás kulcsfontosságú, akkor döntik el a pénzügyminiszterek, hogy leveszik-e napirendről a kohéziós támogatások 2013-ra tervezett felfüggesztését – 143 milliárd forint a tét. A következő tanácskozás Brüsszelben ez ügyben szept. 13-ra van tervezve, vészesen közel a szept 19.-i kvadráthaz. Kérdés: bukjuk-e az EU-s támogatásokat?
süti beállítások módosítása