HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Láss, ne csak nézz!

2014.06.21. 10:59 Noé békája

Most, hogy a keresztkvadrát végére érünk, ma reggel lógáztam épp itt a lábam a vízbe a bárkáról, és a víz tükrében néztem a kirajzolódó tanulságokat.

Tanultunk látni. Meglátni a dolgokat. Na nem a valódi szemünkkel, mert az Nap, meg Hold lenne. Az értelmünkkel, a hétköznapon túli elménkkel, a valódi látásunkkal. Uránusz. Most úgyis már jó ideje a nézőpontjaink állandó megújítására vagyunk kényszerítve, és akkor most még tekertek egyet az égiek a kakaón. Aki továbbra is benne ragad a látszatban, az harcolt piszkosul, de sehogy se jött össze neki a béke.
Látni kell. (Uránusz) Valójában. Hogy mi az Igazság. (Jupiter) Mert csak akkor tudod megfelelőképpen vívni a csatádat kinn (Mars) és benn (Plútó). Ez volt most az égen az elmúlt fél évben. Akkor tudsz a helyzethez alakulni, és eredményes lépéseket tenni a külvilágban, ha jól látod a helyzeted. Ahhoz viszont hátrább kell lépned. A helyes kérdés a helyzetek kapcsán sosem az, hogy hogyan győzhetek, hogyan nyerhetem meg azt, amit szeretnék. Mondtam, a harcos két fő ellensége a győzelemhez való ragaszkodás, és a vereségtől való félelem. Még Nagy és Szent és Fontos ügyeknek is bukniuk kell időnként. Az élet ilyen.
A kérdés az: mi a feladatom ezzel a helyzettel? Hogyan tanulhatok belőle? Mi a valódi dolgom vele? Valójában mit kell megtanulnom belőle, mire tanít általa az élet?

Ha benne ragadsz a szokásos értelmezési kereteidben, nem fogod látni és érteni a helyzetet, frusztráció, zavarodottság, sértettség marad csak benned. Muszáj most a dolgok gyökeréig leásni, megtalálni a valódi értelmet, hogy örülhess az akár látszólagos vereségnek is. Csak ha valóban megértetted, hogy mi az igazi helyzet, és mi a dolgod Neked vele, csak onnan fogod tudni megtalálni a megfelelő lépést, és vele a belső nyugalmat és biztonságot. A valódi tanulság lehet akár az is, hogy a látszólagos vereség hogyan vezetett el Téged egy újabb felismeréshez, mely már éppen időszerű volt.

Egy magasabb szellemi nézőpontból belátni, intuitíve megérezni, vagy feltárni az asztrológia segítségével. Ez mind lehet Uránusz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr76395345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása