HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Na erről kuruttyoltunk eddig is....

2012.12.13. 14:24 Noé békája

Uránuszunk direktbe fordulásával az EU vezetői is újabb lépést tettek azon az úton, amiről békánk itt a bárkán a kezdetektől kuruttyol: rendszerreform, rendszerreform, rendszerreform... Aszongya a sajtó, hogy közös uniós bankfelügyeleti rendszer, meg hogy Európai Egyesült Államok. (Nem, drága öreg olvasóm, először én is félreolvastam, de az európai egyesült állatok az egy Kontroll Csoport számban szerepel... :P )

Ami külön elégedett, nyugodt és némileg fensőbbségesen hanyag légyrágcsálásra készteti a békát, az pedig a tervezett reformok lefolyásának ideje. Aszongya: több lépcsőben! Meg hogy 2014, de még utána is. Így megy ez mindannyiunknál manapság. Több lépcsőben! Van ugye 7 kvadrátunk, amiből még csak kettőt fogyasztottunk el. Rendszerreform, mint folyamat. Az utolsó még 2015-ben vár ránk. Hát így.

Igen, kedves olvasóm. Ez most nem egyik pillanatról a másikra megy. Nem ugrunk egyik pillanatról a másikra sehová, nem hogy szintet. Több lépcsőben! Folyamatban! És nekünk kell átalakítanunk a rendszereinket, nem alakul az magától olyanra, ami jó. Vagyis nem alakulunk magunktól olyanra, hogy az élhető legyen.

Kezdjétek meg a rendszerreform lépéseit eltervező tárgyalásaitokat magatokkal!

Brekk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr154963627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása