HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Gyuri, ne ijesztegess!

2012.04.18. 13:19 Noé békája

Na most kedves Olvasó, Te azt mondod, én ne ijesztgesselek téged. Tennék én olyat?! A világ minden kincséért se! Csak próbálok haladni a korral, meg a divattal, meg utolérni a nagyokat - mindannyian ezt tesszük, nem? Itt van példának okáért ez a Soros György. Na most ez vagy ért az asztrológiához, esetleg alkalmaz egy-két asztrológiai tanácsadót. Ellenkező esetben azt kell gondoljam, hogy az ő tudománya teljesen függetlenül az enyémtől ugyanoda vezet. Arról nyilatkozott tegnap - egyébként már nem először - hogy az EU válsága komolyabb szerinte, mint azt az EU vezetői gondolják, és nem elég a jelen rendszert foltozgatni. Az Index-en megjelent cikk, ami Soros nézeteit ismerteti egyenesen azzal a címmel jelent meg, hogy "Nagy veszély közeleg". Az eredeti cikk, egy fontos gondolatát nem tartalmazza a magyar változat, úgyhogy idézem a Reuterst:

"It could be reversed at any time if only the authorities understood that the box is broken and you need to find some out-of-the-box invention to bring it back inside the box and then put it right, change the rules of cohesion,"

Szóval azt mondja nekünk Soros György, hogy az a probléma, hogy az EU vezetői nem látják be, hogy valami alapvető rendszerváltozás kell. Nem lehet csak az eddigi rendszert foltozgatni, mert az már összetört. Valami alapvetően újat kell kitalálni. És ha ezt nem tesszük, akkor az Euro válsága összeroppanthatja az egész EU-t. Ez kérem, ugyanaz, amiről eddig beszéltünk, ez pusztán az EU-ra vetített változat. Alapvetően új ötlet (Kos Uránusz), ami megváltoztatja az eddig uralkodó szabályokat (Bak Plútó). És Soros György ugyanazt mondja, mint az asztrológia: a folyamat bármikor megfordítható. Vagy összeomlás, vagy valami alapvetően új - ennyi a szabadságunk.

Az lehet, hogy ijesztő, amit én itt brekegek, de hát én csak egy egyszerű kis béka vagyok, aki már el is kérte kölcsön a nyuszi körömreszelőjét. Na de mit gondoljunk akkor Soros Györgyről?!

(Posztunk lezárása után érkezett a hír: ha Soros György tudománya ugyanoda vezet, mint az enyém, akkor hamarosan irtó gazdag leszek! Például úgy, hogy meghirdetem a Sorosgyörgyképző Asztrológiai Iskolámat. Jelentkezni lehet a noe_bekaja@freemail.hu email címen. Brekk. )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr884458738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása