HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Nap-Neptun kvadrát: zavaros dolgok a tudatban! ...avagy ilyenkor még Noé békája is össze-vissza beszél...

2012.05.23. 13:27 Noé békája

A Teljes Valóság Magyar Egoista Vallási Közösség és a Sorosgyörgyképző Asztrológiai Intézet közös tanfolyamot hirdet!

A Teljes Valóság Magyar Egoista Közösség egyik alapvető tanítása, hogy a Teljes Valóságnak EGOnk ugyanúgy része, mint az egyébként bölcs és számos tanítások. Mivel az egyéb tanításokkal, és a Teljes Valóság egyéb részeivel számos más vallási közösség foglalkozik, ezért szükségét éreztük, hogy a világ rendjének és harmóniájának helyreállítása érdekében külön szektát alapítsunk, melynek feladata, küldetése EGOnk ápolása e világban.

 A Sorosgyörgyképző Asztrológiai Intézet munkatársait az a felismerés vezeti, hogy asztrológiai tudásunk sikerrel alkalmazható olyan evilági célokra, mint például a görög gazdaság összeroppanása idejének vagy az Euro bedőlésének megjósolása. Sőt, alapvetően természetesen ezek elkerülésének metódusa is kiolvasható lenne a csillagokból. Erről szóló elméletünk alapvetően megegyezik Soros Györgyével, aki szerint észre kéne vennünk, hogy alapvetően már rég összeomlott körülöttünk a rendszer, és ha továbbra is az eddig megszokott módszerekkel próbálkozunk, nem fogjuk tudni megjavítani azt. Tehát vagy alapvetően új módszereket alkalmazunk, hogy elkerüljük a válságot, vagy dőlni fog itt minden. Természetesen az iskola ezen tanításokat alapvetően asztrológiai elméletekkel támasztja alá. Iskolánk elvégzése után könnyedén képessé válhat bárki asztrológiai alapokon Soros György gazdasági látásmódját elsajátítani, így minden végzett diákunknak garantáljuk a Soros György vagyonához fogható meggazdagodást.

 A Teljes Valóság Közössége és a Sorosgyörgyképző által meghirdetett közös tanfolyamon pedig mindezen tudások összeadódva hatványozottan nyitják meg számunkra a világban való boldogulás útját. EGOnk eddig megszokott védelmi mechanizmusai a 2012-es világvége bekövetkeztével többé már nem elegendőek ahhoz, hogy EGOnk továbbra is éljen és virágozzon. EGOnk válságát mindannyiunknak kötelessége megelőzni, ha másért nem, már csak szeretteinkért érzett kötelességtudatból is. (Képzeljük el, amint EGOnk összeroppanásától követett zavart állapotban családunk és barátaink terhére vagyunk… Ezt ugye nem akarja senki sem?!)

Tanfolyamunkon a Sorosgyörgyképző asztrológiai tudásának legjavát ajánlja fel, hogy Egoizmusunk szolgálatába állíthassuk. Tanításaink lényegét tekintve arra hívjuk fel a hozzánk fordulók figyelmét, hogy milyen alapvetően új módszerekkel kell ezekben a nehéz időkben megvédeniük EGO-jukat. A tanfolyamon résztvevők gyakorlati foglalkozásokon is részt vehetnek, melyen pszichológusok, pszichodráma trénerek, továbbá családállítók, asztrológusok, kártyavetők stb. segédkeznek, hogy eddigi EGO-védő mechanizmusainkat alapvetően új pályára helyezhessük. Így külön hangsúlyt fektetünk oktatásunkban a felelősségnek az előző életekre, a családra, a gazdasági válságra, a rontásokra, a csillagok állására stb. hárítására. A tanfolyamot végzettek vizsgát is tehetnek nálunk, melyen olyan alapvető kérdésekből kell vizsgázniuk, mint hogy „felelős vagyok-e azért, hogy ebbe a családba születtem”, vagy hogy „felelős vagyok-e a körülöttem kibontakozó gazdasági válságért” egyáltalán „felelős vagyok-e az életemért”. Természetesen minden vizsgázót alaposan felkészítünk, így a vizsgán mindenki könnyűszerrel fogja a felelősséget bárki másra hárítani, sőt, képes lesz saját EGOja fényességének bizonyítására is, hogy ő már ilyen magasrendű tudások birtokosa, mint a spiritualitás, ezotéria, pszichológia stb. A vizsgázóknak természetesen bizonyítványt is adunk, melyen igazoljuk, hogy EGOjuk most már az ő bevehetetlen Fellegváruk és Erősségük!

A tanfolyamra jelentkezni külön nem szükséges. Mindenkivel az történik, aminek történnie kell! Az elgyengült EGOval rendelkezőket a SORS el fogja iránytani hozzánk!

 Az EGO legyen veletek! Szeresd EGOdat, mint felebarátod szereti a sajátját!

Úgy legyen! Ómen!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr874536434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikicsepel 2012.05.24. 23:33:50

Ugyan, ezért nem kell tanfolyamot végeznünk hogy tudjuk nem vagyunk felelősek semmiért. De különbenis miért kéne bármiből is bármit levonni, bármiért felelősséget vállalni, hisz előre le van zsírozva minden, tehát bármit is teszek valójában nem én teszem.
Bontsunk egy finom bort dőljünk hátra, nézzük a cnn-t és élvezzük, használjuk ki a mértéktelen jóllét utolsó perceit.

Noé békája 2012.05.25. 13:44:02

Ja, a tanfolyamon külön oktatási napokat fogunk tartani, melyeket kizárólag a "Szabad Akarat" kérdéskörének fogunk szentelni. Minden EGOistának alapvető hittétel a Szabad Akarat tisztelete, hiszen nyilván minden EGO jobban tudja, hogy mit kell tenni a világban, mint azt az Égiek tudnák. Tehát fontos hogy szabadon, mindenkitől függetlenül akarhasson, cselekedeteit ne korlátozhassák semmiféle evilági vagy égi törvényszerűségek. A tanfolyam interaktivitását pedig oly módon fogjuk biztosítani, hogy közvetlen társalgási lehetőséget fogunk biztosítani ráksejtekkel, akik a Szabad Akarat megvalósítást az általunk ismert legmagasabb fokon űzik.
süti beállítások módosítása