HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

November elseje

2013.10.29. 10:15 Noé békája

Készülünk a következő kvadrátra. A negyedikre.
Félidő. Mondjuk, hogy megérkeztünk a mi több éves folyamatunk közepére. Persze-persze, az egyéni sorsok függvényében ki-ki már túl van a nehezén, vagy csak éppen most jön még. De akkor is újabb lépcsőfok, fordulópont. November elseje.

Van, akinek október elején a Mérleg Napocska rávilágított már arra, hogy mi lesz itt a következő fordulópont. Mint mondjuk, ahogy az USA-nál akkor élesedett az adósságplafon probléma megint. És volt időnk felkészülni. Az USA vezetői is például megint léptek egyet. Most mi is lépünk egyet megint ezekben a napokban, hetekben. Megint újabb változás, újabb lendület, újabb átalakulás. Kinek hol. A magyar politikában éppen az ellenzék, meghallva az idők szavát a nagy összefogásra érett meg. Őőőő... Ja, ez csak vicc volt. Ugye választásunk az akad. A nagy összefogás meg időszerű. Hát itthon az összefogásban harcolás helyett az összefogáson harcolást választották. Kos Uránusznak mindegy, őneki így is jó a megvalósulás. A választás szabad. :)

Mi meg koncentrálhatunk mindannyian a saját újabb fordulatunkra, és figyelhetünk: hol van az újabb váltás lehetősége, hol újulunk meg, alakulunk át éppen megint? Nem kell sajnálkozni azon, ami elveszett. Változás van. Nézd, mit nyit ki megint az élet! Egy újabb ajtó. Egy újabb lehetőség valamire. A választás a kezedben van! Élj vele!

És figyelmeztesd magad: akárhogyan is, ez most nem a vége, és nem az eleje semminek. A folyamat közepén vagy. Egy újabb fordulat csupán. Van még idő. Nem kell, hogy most juss a végső megoldásra, és nem is lesz most végleges a megoldás. Csak egy újabb lépcsőfok. De az rajtad múlik, hogy hogyan léped meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr645604341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása