HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Az események zajlanak, és a béka is lógázza a lábát...

2013.09.04. 12:20 Noé békája

Egy ideje már tologatom magam előtt ezt a posztot. Hogy meg kéne írni. Bajban vagyok vele.

A kisebbik bajom, hogy színt kell valljak egy mulasztásomról. Időről időre, mikor egy-egy érdekes bolygóállásnál vizslattam a híreket, újra- és újra felbukkant Szíria neve. De belátván, hogy innen békaperspektívából nem látható át a teljes földgolyó, inkább kihagytam. Most aztán utólag nehéz nekem már mindezt kibogozni. Nagyjából az Uránusznak a Kos jegyébe történő belépésekor kezdődött arrafelé a "balhé", amikor is Uránuszunk szinte azonnal benne is járt már Plútó kvadrátjában. Szóval Kos Uránusz meghozta ott is a civil nép felkelését, és Bak Plútó meg a válaszcsapást. A hatalom nyilván szándékozik maradni. És amiként az égen csatázik a két energia egymással, akként folyamatosak a harcok ebben az országban. Itt nem jelképes szinteken vívják a csatát. Itt valóban vér folyik. Szíriáról asztrológusaink nagyjai egyébként már korábban is azt állították, hogy a Kos jeléhez tartozó ország.

Na most a másik, nagyobbik bajom az az, hogy nehéz azt innen átlátni, hogy mi is a gond. Még a nálam jobban szakértőknek is. Elolvastam jó pár blogot és újságcikket. Hát elméletekkel Dunát lehet rekeszteni, hogy mi is ott a probléma, és valójában kik a szembenálló felek. A vegyifegyver-támadás mindenesetre Jupiter és Uránusz egymásnak feszülésénél történt. Uránusz a Kosban: az idegrendszer megtámadása. Mondjuk várnék én ide egy kis Neptunt, mint méreg. Neptununk éppen ereje teljében van (domicil) és éppen rossz irányban halad (retrográd). (Belső mérgeink, vágyaink, vágyódásaink, megérzéseink, együtt-érzéseink erejük teljében rossz irányban járnak, jobb esetben csak a múltba tekintenek...) De a támadás pillanatában nem volt különösebben aktív. Még november közepéig így is lesz a Neptuni energiákkal: erőteljesen hátrálnak. Kos Uránusz meg összeütközésbe került Rák Jupiterrel. Jupiter a törvény. A Rák jegyében éppen a családokat védi, az anyákat, nőket gyermekeket. Kos Uránusz támadása túllépett egy határt: átlépte a törvényt, hogy még háborúban sem támadunk védtelen gyermekekre. Ennyi.

És akkor most jön az USA, hogy támad. És akkor innentől az elméletek: miért nem támogat Oroszország, mit is akar az USA, mennyire komoly a helyzet, normák védelméről van szó, vagy gazdasági érdekekről, az oroszok katonai kikötőjéről vagy az USA olajszerző akciójáról, 3. világháborúról, vagy csak egy "átlagos" katonai akcióról... Passz.

Mondjuk távol álljon tőlem, hogy olyanokkal helyezkedjek közös platformra, akik hazai viszonylatokban tapsolnak egy ártatlan kisgyerek megölésénél (vö: hazai szélsőjobb és Tatárszentgyörgy), de van abban asztrológus szemmel némi "ráció", hogy az olajért megy a harc (hazai szélsőjobbos portálok ezt fújják, hogy az USA pusztán emiatt száll be a képbe). Bak Plútó simán megfelel ennek az analógiának, ezt korábban is kifejtettük. De persze felőlem mehet a harc simán csak a régi hatalmi struktúra lebontásáért is. 

Na most szeptember 9-e, a következő időpont, amire várunk a témában, amikor az USA szenátusa döntést hoz a kérdésben. Egy "kedves" kis Mars-Szaturnusz kvadrát. Ha fogadni kell, én arra tippelek, hogy rábólintanak a támadásra. De mindenesetre döntés az lesz, nem fogják elhúzni. (Aznapra mindenki betárazhat magának egy kis privát feszültséget is. Döntés, eldöntés, elhatározás, törés - kinek hogyan. Jó megvalósítást! ;) ) Én a magam részéről már egy ideje a szeptember 21-ét figyelem. Plútó idén ősszel is direktbe fordul, ahogy ezt szokta, de most Szaturnusz szigorú felügyelete mellett teszi aznap. Elindul valami, erős kezdéssel. Hatalom és a határok, mélység és rend, érzékenység és rendszer, átalakulás és korlátok - furcsa egymásra hatása lesz ez mindennek... Egy ismerősöm jógaoktatói tanfolyamot indít aznap. Tökéletes időzítés. Bár mindenki ilyen fennkölt analógiát találna magának aznapra...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr145494765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása