HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse...

2013.04.30. 12:38 Noé békája

...NEM, NEM, NEM, NEEEM. Na jó, végül is domicil Vénusz és domicil Neptun - oké, legyen énekszó és tánc is, asztrológiailag nézve az is időszerű. De engem sokkal jobban érdekel - és most igazán örülök is - hogy a magyar szakszervezetek legalább olvasnak engem. Ugye arról beszéltünk február elsején, hogy időszerű a szakszervezetek előretörése.

Nos, holnap a munka ünnepén a 6 hazai szakszervezeti szövetségből 3 végre összefog, és közös rendezvényt szervez. Szuper! Időszerű analógia. Kos Uránusz - a harcos szakszervezetek a hatalmi rendszer (Bak Plútó) ellen. Mondjuk az egyik vezetőjük azt állítja, hogy ez az újfajta összefogás dec. 17-ével indult. Részünkről nem nagyon vitatkoznánk vele. Dec. 13.-án fordult direktbe Uránusz, a szakszervezeteket jelölő bolygó, azóta megy előre töretlen lendülettel. Ugye erről beszéltünk februárban, hogy most ennek van itt az ideje. Most már látszik is mindenki számára, most már az újságok is írnak róla. Hát erre is van azért még időnk. Az összefogás kibontakozására ezen a szakszervezeti szinten is. De szívből örülünk, hogy ez az analógia is aktiválódott. Még egy konstruktív megvalósítás, ami előre visz. Összefogás ezen a szinten is. Hajrá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr755254281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása