HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

WC-papír gurigával a Véletlen ellen...

2012.09.07. 09:19 Noé békája

Kinyitom reggel a netet. "Soha ezelőtt, nem volt ilyen kevés...", "Soha nem volt ilyen alacsony...", "Soha nem volt ilyen aránytalan..." olvasom egymás után a híreket... Persze, lehet véletlen. Imádom ezt a szót. Véletlen! Hát legyen mindenkinek hite szerint, a világ minden kincséért se próbálnám meggyőzni a véletlen-hívőket. A Hit úgysem a ráció kérdése.

Én meg csak bámulom tovább a csillagokat... Valahogy így:

süni.jpg

Upsz, összekevertem, ez a sünös megvalósítási formám. De a WC-papír gurigára mindenképpen szükség van, hiszen Plútó és Uránusz a szabad szemmel látható világon túl van. Ezért is hívják őket transzcendens bolygóknak. Ami most zajlik az a szabad ésszel fölfogható világon túl van. Ezért, hogy értsük, mi történik, mindenképpen elő kell vennünk az azon túli eszünket. Szaturnusz az utolsó bolygó, amit még szabad szemmel is láthatunk. A Sors jelölője. Ami a Saját Sorsunkon túl van, az nem látható az égen. Vagy legalább egy WC-papír guriga kell hozzá, hogy láthatóvá váljék. És ott zajlik most a lényeg. A saját kis egyéni sorsunkon túl...

Mindenesetre, ahogy így bámulom a csillagokat, igen, valahogy így seggreülve... Szóval most visszahúzódtak éppen mindketten, azt látom. Plútó és Uránusz is. Hátrálásban készülnek az újabb összeütközésre. Szeptember 19. Összeütközés a legalacsonyabb fokszámon. Mármint asztrológiailag értve. Is. Mint egy rugós puska. Visszahúztuk, befeszül. Nagyon. Ütközik. Elsül. Visszább érkeztünk, mint az előző, júniusi koccanáskor. Most még feldobódnak a legalapvetőbb kérdések. Hogyan alakuljak át? Merre kell megugranom a szintet? Miben? Milyen struktúrát kell még lebontanom? Mit akar még elvenni Tőlem az élet?! Mekkorát üvöltsek még, hogy fáj?! Milyen folyamatok söpörnek át az országomon, a földrészemen, a világon? Merre induljunk tovább?

Szeptember végéig még jó pár szép tranzit fogja kibontani, láthatóvá-érezhetővé tenni a szeptember 19-i ütközést a legalacsonyabb fokon. És aztán menthetetlenül indulunk majd bele, előre a következő összeütközésbe. De most még csak figyeljünk, mit dob a szeptember vége. Emlékezetes őszünk lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr804760663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása