HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Neptun

2012.04.22. 09:33 Noé békája

A Neptun bolygó jelenleg saját jegyében, a Halakban van. Már 2011 áprilisa és augusztus eleje között járt itt, idén február 4-től a következő 13 évben itt is fog tartózkodni.

Milyen őselvet jelképez Neptun? A határok feloldását. Mindenféle határét. Ami elválaszt Téged tőlem, ami elválasztja a valóságot és nem valóságosat, ami elválasztja az evilágit az evilágon túlitól, ami elválasztja az anyagot a lélektől és szellemtől, ami elválasztja a racionálisat és irracionálisat. Ha az érzékelésemben nincsenek határok, akkor nem csak a megszokottat érzékelem, és nem csak a megszokott módon. Akkor képes vagyok nem csak magamat érzékelni, hanem a másikat is, mintha én lennék, illetve, mintha nem lenne én és nem én, csak a határok nélküli mi. Ha nincsenek határok az érzékelésemben, akkor az anyagban egyszerre érzékelem annak fizikai realitását és a fizikain túl azt, amit megjelenít a fizikain túliból.

Egy neptuni hatás alatt álló lény nem azért ad a másiknak enni, mert jófej akar lenni, vagy figyelmes a másikra, vagy mert feladatot teljesít. Neptun nem érzékeli a határokat: ha a másik éhes, én magam vagyok az, aki éhes és ennem kell adni neki.

Gyakran elvétjük a határon túli keresését. Van, aki az anyaggal próbálja feloldani a határokat és alkoholhoz vagy más droghoz nyúl. Van, aki hazugságokkal próbálja feloldani a határokat és különböző zavaros, hazug ideológiákkal próbálja eltakarni maga elől a valóságot.

Most otthonában van ez az őselv, 164 évente érkezik vissza ugyanide. Ritka időszaka életünknek, mikor mindenféle rontás nélkül éveink vannak arra, hogy valós áldozatkészségünket, szeretetünket, a másikban való feloldódás készségét-képességét megéljük, valós élményeket szerezzünk a határon túliról, a nem evilágiról. Nem kell érte küzdenünk, okoskodnunk, harcolnunk, vagy más efféle. Csak hagynunk kell magunkat feloldódni az élményben...

(Persze erre az őselvre is vonatkozik, hogy kinek kinek más és más életterületét érinti a hatás: van, aki a munkájában tapasztalhatja meg, van, aki a családjában, bicikliszerelés közben, meditációban stb. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, vagy házi asztrológusát...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr334465939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása