HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Úgy tűnik, az amerikai szenátus se olvassa a blogom...

2013.02.01. 10:59 Noé békája

Úgyis reklamáltatok, hogy ritkán volt mostanában poszt... Hát tessék:

Május 19-ig felfüggesztik az amerikai adósságplafont! Mit mondtunk, mikor jön a következő Plútó-Uránusz kvadrát? Május 20-án. Remek. "Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak." (Próféták könyve) Továbbra is szeretném rögzíteni, hogy a halogatás most nem jó taktika. Május 19-ig elhalasztottátok, kedves képviselők a döntést. De a gazdaság magától nem fog helyreállni, hiába is húzzátok az időt. Ha nem léptek, nem alakítjátok át a rendszert, akkor lesz csak itt igazán szép válság! Tyuhéj! Éljen a következő kvadrát! Az is biztos hoz valamit, elkerülhetetlenül. Valami szép erős változást, váltást. Hát csak rajta, képviselő urak! Nadrágot felkötni és nekiállni a változásoknak! Különben szép nagyot fogunk mindannyian szívni...

Rutinos olvasóim, már unottan kitalálták a következő fordulatot: Na és Te kedves olvasó? Halogatsz vagy jól haladsz a rendszerreformjaiddal? Készülj! Május 20. a következő kitüntetett pillanat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr115056447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása