HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Mars előre!

2012.04.10. 10:37 Noé békája

Ha a magyar sajtó kicsit is inkább a valóban lényeges dolgokra koncentrálna, akkor láthatnánk mindannyian, hogy érdekes hétvége előtt állunk. Némi asztrológiai tudással szűrt figyelemmel, és célirányos cikk-kereséssel azonban ráakadhatunk a lényegre is, amit Sarka Kata melleinek nem sikerült teljesen kitakarnia. ("Népünk nem igényli a sajtószabadságot, mert az bonyolult, átláthatatlan és elveszi a helyet a lapban Sarka Kata mellei elől" by Hajós András)

Először is lássuk csak mi történik az égen. Péntekről szombatra virradóra, azaz ápr. 13-14-én Mars bolygó végre újra direkt mozgásba kezd. Ez önmagában nem nagyon ritka jelenség az égen, és önmagában nem is annyira érdekes. Az általunk figyelt konstelláció szempontjából azért izgalmas, mert az Uránusz bolygó jelenleg a Mars uralma alatt áll. Ez leegyszerűsítve nagyjából annyit tesz, hogy azok a folyamatok, amiknek figyelését jelen blogunk céljául tűzte ki, új lendületet fognak kapni. Mars a Hadak Istene megindul előre, és ezzel aktiválni fogja történetünk minden szereplőjét. Mars persze nem csak a Hadak Istene. Szó szerint véve persze az, de analógiásan egy csomó más dolgot is képvisel. A kezdeményezőkészséget, egyenességet, nyíltságot, a problémák felvállalását, és az azok megoldásához szükséges kezdőlökést. A konfrontáció, amit Mars megindítani képes jelenthet szó szerint háborút, verekedést, agressziót, de jelentheti pusztán azt a kezdőlökést, ami a dolgok új mederbe tereléséhez szükséges.

Hát nézzük, mire készülnek ezen a hétvégén a nagyvilágban:

Észak-Korea ugye március végén, a Plútó-Uránusz kvadrát orbiszba lépésének idején jelentette be, hogy április 15-én, Kim Ir Szen, az észak-koreai diktátor születésének 100. évfordulóján szeretnék fellőni azt a műholdat, melynek kilövése vélhetően katonai célokat szolgál, és aminek kilövése nemzetközi tiltakozást és felháborodást váltott ki. Észak-Korea következő lépése ez után valószínűleg a kísérleti atomrobbantás lesz... Hát Marsunk itt azt hiszem inkább harcos arcát mutatja. Ez az akció nem fog válasz nélkül maradni, hiszen ez is egy újabb kezdet, egy újabb lökés a mostani konfliktus kibomlásában.

Az iráni események okot adnak egy kis reményre. Irán április elején váratlanul bejelentette, hogy hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni az USA-val. Ezek a tárgyalások véletlenül:) éppen április 13-14-én lesznek. Részemről csak szurkolni tudok, hogy a tárgyalások Marsunk konstruktívabb erőit hívják életre...

És igen, kedves olvasó, mint mindig, most is lefordíthatod a dolgokat a saját világodra. Azaz Mars előre! Figyelj a hétvégén, mi indul el! Adj teret neki, keresd a konstruktív megvalósulását! És ne feledd: Marsnak csak egyik arca a harc, és még ez a harc is lehet konstruktív. Nem mindegy, hogy miért és milyen eszközökkel harcolsz. Hogy a férfias energiáknak milyen teret nyitsz az életedben és milyen irányba tereled őket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr614374824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása