HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Hát kinek beszélek én, édes fiam?!

2013.01.31. 19:57 Noé békája

Aszongya a HVG, hogy VÁRATLAN FORDULAT! Hogy az amerikai gazdaság is lejtőre került. Na most tudjuk, hogy Bak Plútó - Kos Uránusz kvadrát van. Ugye azt rágtuk le már itt csontig, hogy váratlan, újszerű megoldások szükségesek, alapos rendszerreformok. Csinált ilyet az USA? Nem csinált. Mondtuk, hogy a 2 bolygó első közelítésénél tünetelt az USA gazdasága és törvényhozása? Mondtuk. Mondtuk, hogy ebből nyilvánvaló, hogy alapos változtatásra van szükség az amerikai gazdaságban, gyökeres fordulatra? Mondtuk. És mondtuk, hogy ha maguktól nem lépnek valami váratlant, a váratlan, szélsőséges változás akkor is beköszönt? Mondtuk. Mit csinált erre az amerikai törvényhozás? Elodázta a döntést 2011 augusztus elején éppen úgy, mint most január elején. Mismásoltak kicsit, tologatták a problémát.

Jó-jó, vannak idők, mikor a diplomáciai megoldások, a megfontolt mérlegelés az időszerű. Mondjuk egy Mérleg időszakban. Vagy amikor célszerű kivárni, és lassan haladni a dolgokkal. Mondjuk egy Bika időszakban. De könyörgöm, mikor a Bak és a Kos csap össze ilyen nagy energiákkal, volt aki komolyan gondolta, hogy valahogy ki lehet húzni, ha csak halogat és tologat az ember?! Hát nem lehet, én szóltam. Uff. 

És megjegyzem, szóltam az ügyben is, hogy szerdán Jupiter direktbe fordul, szóval időszerű megint, hogy új dolgok induljanak vele együtt útjára, hogy újra időszerű lesz foglalkozni az USA gazdasági kérdéseivel. Akkor most azt nem értem, mi ebben a VÁRATLAN?! Hogy megdöbbentő adatok láttak napvilágot? Hát ezek nem olvasnak?! Szóltam vagy nem szóltam?!

Most komolyan: hát kinek beszélek én itt?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr235055573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása