HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Plútó és Uránusz fényszögei avagy bőrradír helyett...

2012.04.02. 11:45 Noé békája

Mint azt az előző posztban tisztáztuk, nincs semmi csodabőrradírom, se csudatanácsom a kedves olvasónak, ami az üdvözülés egyedül biztos módja.

Az egyik segítségem, hogy elárulhatom azokat az időpontokat, amikor érdemes figyelni, hogy mi történik kinek-kinek a saját életében. Persze a kitüntetett pillanatok is személyre szabottak, a saját horoszkópod fényében tökéletesebben megállapítható, hogy milyen esemény mikor várható, vagy mire legyél figyelemmel, merre van a feladat. A személyes horoszkóp ismeretében több olyan pillanat tárul fel az ember életében, ami éppen csak az ő életében kitüntetett pillanat, amire érdemes lehet felkészülni, vagy figyelmet szentelni neki.

A Plútó és az Uránusz égi tánca nagyobb, általánosabb folyamatokat is törvényszerűen jelöl. Ezért is látszik olyan jól akár a közéletben is. Ettől még hatása megmutatkozik az egyes ember életében is. Ha azokat az időszakokat megfigyeled, akár utólag visszagondolva, hogy mi történt, akár a jelenbeli tudatossággal követed őket, segíthetnek eligazodni a közéletben éppen úgy, mint a saját életedben. Természetesen az asztrológia bonyolultabb rendszer, sok minden mással is dolgozik, mégis ez a konstelláció olyan erősen átüt a dolgokon, hogy önmagában ezt is érdemes figyelni.

Hát akkor most jön egy száraz adathalmaz:

2011. ápr. 26. - 2011. nov. 17. első orbisba érés, ekkor még a  két bolygó nem éri el pontos fényszöggel egymást, de augusztus első napjaiban jár a legközelebb a pontos kvadráthoz

2012. márc. 24. - 2015. jún. 14. ekkor a két bolygó végig egymás orbisában vannak, ez alatt az időszak alatt hétszer érik el egymás pontos fényszögét: 2012. jún. 24-én, szept. 19-én, 2013. máj. 20-án, nov. 1-én, 2014. ápr. 21.-én, dec. 15.-én, 2015 márc. 17-én.

Ezt követően is fognak még egymás hatókörében járni, de ekkor már nem fogják elérni egymás pontos fényszögét. Mivel lassú mozgású bolygókról beszélünk, a dátumok hatása pár nap eltéréssel is megvalósulhat...

A Plútó a Skorpió jegyéhez tartozó bolygó, az Uránusz a Vízöntő jegyéhez tartozik. Azok a szerencsések, akiknek napjegyük, vagy Ascendensük a két jegy egyike, illetve egyéb módon erős érdekeltségük van ezekben a jegyekben, azokat feltehetően intenzívebben fogja érinteni a két bolygó égi csatája. Hajrá!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr484348218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spdrswb 2012.04.02. 14:16:43

Egy jó bőrradírt nem helyettesít semmi, de nagyon biztos fogódzó! Merülési engedélyt kérek! Közéletileg most mondott le az, aki igenis valaki volt, aki nélkül minden más, mint ami. Akinek a szíve az ország ütőerén tartotta a kezét. Ennek vajon? Köze ehhez a két bolygóhoz? Köszönöm, és Üdv!

Noé békája 2012.04.02. 18:13:25

@spdrswb: Kedves spdrswb! (Nem bírtál valami bonyolultabb nicket kitalálni?) A merülési engedélyt továbbra is magadnak kell megadnod! Ámbátor anélkül is merülünk, mindenképp. Csak engedély nélkül szarabb érzés. A kérdésre a választ a a Március 24. -es posztban találod.

Varacskos Disznó 2012.04.03. 10:41:37

@Noé békája: A március 24.-es posztban azt írod. hogy ez csak a kezdet. Ahhoz képest elég hamar véget ért! Vagy lesz még tovább is? Látszott-e valahonnan hogy Plagi Bácsi lemond végül?

Noé békája 2012.04.03. 14:46:16

@Varacskos Disznó: Figyu, azt be kell valljam, hogy elszúrtam, mert én későbbre vártam a lemondást. Utólag persze meg tudom magyarázni. :) Annyi ért véget, hogy lemondott. De Magyarország helyzete ettől még korántsem oldódott meg - ehhez nem kell asztrológusnak lenni. :) Sajnos nem hiszem, hogy ennyi volt, és kész. Én még további bajokra és szétesésre számítok... Nem látom, hogy a jelenlegi hatalom önként, magától, váratlanul alapvetően megújulna. Ha pedig nem megy magától, akkor menni fog máshogy. És szurkolok, hogy ne legyen igazam! (Mármint hogy békés legyen az átalakulás.)
süti beállítások módosítása