HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Vegyetek bőrradírt!

2012.03.30. 09:21 Noé békája

Azt kéri egyik kedves olvasóm, hogy írjak már valami konkrétabb jó tanácsot, ne csak ilyen allegorikusan fogalmazzak. Oké, akkor mondjuk mindenki azonnal izibe, nagyhirtelenjébe dobja el a gépet (Uránusz),  gyorsan szerezzen valami extra hatékony a bőr legmélyebb rétegében ható bőrtisztító szert (Bak Plútó), és sürgősen alkalmazza azt az arcbőrén! Az így megtisztult emberi arcok, ígérem, olyan mosolygásra késztetnek mindenkit, hogy még Obama elnök is atommagfúzióval egyesül az iráni vezetőkkel, és az így létrejött új szuper-nagyhatalom elszteppel a Holdba!

Hát ez így nem megy. Pedig a fentebb írtak akár lehetnek a Bak Plútó kvadrát Kos Uránusz konstellációnak analógiásan nagyjából megfelelő megvalósulásai, és még én is jól megszedhetném magam az ily módon ideológiailag alátámasztott hiper-szuper, kizárólag általam árult bőrradírral, mint az üdvözülés egyetlen lehetőségével! Sajnos azonban az van, hogy az egyes embernek kinek-kinek magának kell megdolgoznia a saját tudásáért. Én nem tudhatom megmondani, ki hogyan lesz jó Gizi vagy Géza. Hogy asztrológiai nyelvre lefordítsam: ki-ki más és más horoszkóppal született. Így az éppen aktuális bolygóállások is kinek kinek más-más életterületét érintik. Általánosan, analógiásan most pl. ugyanannak a két őselvnek, a Plútónak és az Uránusznak a csatáját éljük mindannyian, de mindenkinek más életterületét érinti az ügy. Van, aki éppen az önállóság útján újul meg, és van, aki a párkapcsolat útján. Van, akinek az elvonulás segít, és van, akinek a társadalmi élet. Van, akinek az elmélkedés, és van, akinek a cselekvés. Az, ami az állapotban közös, az nem fogalmazható meg, csak ilyen analógiás szinten. Kedves olvasóm, nem tudom megmondani, hogy egészen konkrétan Neked mit kell tenned! Abban tudok segíteni, hogy mikor figyelj, mikor van kitüntetett pillanat, amikor van lehetőséged arra, hogy a saját üzeneted feltáruljon számodra! És tudok tippeket adni, hogy analógiásan hogyan fejtsd fel az üzeneted. Na jó, legjobb esetben mondjuk személyes tanácsadás keretében egy asztrológus segíthet Neked irányt mutatni, hogy merrefelé keresgélj. De a munkát Neked kell elvégezned! Az ezotéria magányos út, az ezotéria aszociális. Ezért is szeretem! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr804347985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása