HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

A Béka is a közösségi kezdeményezések útjára lép...

2013.11.05. 12:28 Noé békája

Ezt a levelet kaptam a napokban egy kedves olvasótól, akinek úgy tűnik, a házassága az egyik terület, amit fejlődésre érdemesnek tart az idő:

"No talán az első olyan igazi történés amiben segített az asztro. Írtad, hogy nov. 1. következő kvadrát. Már lestem, hogy már megint mi a franc lesz. Elseje viszonylagos nyugi. Még másodika is, aztán este, valami kis piszlicsáré dolgon besértődés, mondom állj csak, így nem megyünk aludni, úgyhogy kb. 3-ig ment a dumálás, meg okfejtés és boncolgatás. És mindez azért mert írtad, hogy rázós idő lesz és nem hagytam a szőnyeg alá söpörni.
Aztán hogy valami haszna lesz-e? És képesek vagyunk tovább lépni? Kicsinek látom az esélyt, hogy bármit is előre mozdított volna, de legalább kibeszéltük magunkat és nyugodtan aludtunk."

Gondoltam, ha már arról kuruttyolok egy ideje, hogy közösségben, meg összefogásban, akkor a kedves olvasóközösséggel is megosztom ezt az élményt. (Természetesen a levél írójának beleegyezésével. Nyugodtan írjatok privátban, nem kerülnek csak úgy közkézre a leveleitek.) Sőt, továbbmegyek. Várom kommentben a további élményeket. Kinek mit hozott az idő? Esetleg segített-e hasonló módon a tudatosság, hogy itt most valami kitüntetett dolog történik-történhet, hogy meglépjetek, megoldjatok valamit. Ki hogy áll az egyéni kis feladatával?

Itt ugye a béka éppen felugrott a negyedik kvadrát alkalmával a legnépszerűbb közösségi oldalra. Azonban mégis itt a blogon (is) várom a kommenteket, hiszen itt nyugodtan lehet név nélkül/álnéven élni a lehetőséggel. Csak hogy reményt tudjunk nyújtani egymásnak, bátorítást, tapasztalatokat, hogy kinek-kinek hogyan segít az idő minőségének figyelembe vétele egy-egy helyzet kezelésében. Már ha... :) A negatív tapasztalat is tapasztalat, jöhet az is.

Szóval Nálatok a labda! Írjatok most Ti!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr805615806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Algopirin 2013.11.06. 11:03:43

Hát nálam csak agyfaszt hoz ez a kvadrát is.

Noé békája 2013.11.06. 11:44:00

Na, gratulálok, hogy elsőként vetted a bátorságot! :)

De ezek szerint hoz valamit? Szóval meg tudod figyelni, hogy van egy fajta változó minősége az időnek? Vagy nonstop nem vagy jól?

(Egyébként engem nem zavar a csúnya beszéd, én a mondanivaló tartalmára szoktam figyelni, nem a formájára, de többen is olvassák a blogot, és van, akit zavar. Szóval, ha lehet kérni, akkor fogalmazzunk szépen a "közösség" kedvéért... Köszi.)
süti beállítások módosítása