HTML

Kedves Olvasó!

Ha a legfrisseb blogbejegyzésnél kezded az olvasást, és úgy érzed, egy mukkot se értesz, javaslom, olvasd el az első öt legkorábbi posztot! Ezután olvass el bármely tetszőleges posztot! Ha még mindig nem érted, akkor így jártunk. Brekk...

Facebook

A negyedik kvadrát alkalmával a béka felugrott a Facebookra... Mostantól ott is követheted.

Privát brekegés

Ha privát kuruttyolásra vágysz a békával, mondjuk a saját horoszkópodról, vagy bármi másról, akkor írj a velencei13@gmail.com címre! Brekk.

Akiket a béka szeret...

Nem, nem éneklünk

2012.03.27. 10:49 Noé békája

A minap megkérdi tőlem egy barátom, hogy minek is építgesse ő az új házát, kertészkedjen, vadásszon új nőt, ha úgyis mindjárt jön a háború, meg az atombomba?! Mondom neki: az hogy az Plútó-Uránusz orbisba érésnél Obama éppen Dél-Koreába érkezik a nukleáris csúcstalálkozóra, ahol a demilitarizált övezetbe látogat és amerikai katonákkal is találkozik, miközben Észak- Korea elkezdi az előkészületeket a vélhetően katonai célú műholdja felbocsátásához - nos ebből korántsem következik, hogy háború lesz, hiszen elvileg szabadok vagyunk, dönthetünk máshogy is, választhatunk más megvalósítási formát. Mire ő: "persze, elképzelem, amint Kim Dzsongun és Obama leülnek és háború helyett elénekelnek közösen egy dalt." Mondom neki: nem, nem értettél meg. Nem, nem éneklünk, az most nem segít. Az Neptun analóg, jobb esetben is Vénusz. Ha már konstruktívabb Uránusz-Plútó analógiát keresünk az atomháborúnál, akkor mondjuk leülnek, és lejátsszák a háborút (Plútó) interneten (Uránusz). Vagy még inkább: egy hackercsoport mondjuk átveszi az irányítást mindkét fél számítógépes rendszerei felett, ezáltal lehetetlenítve el a hatalmat és a háborút, felforgatva ezzel a világ addig megszokott rendjét. Vagy váratlanul mindkét országban fellázad (Kos Uránusz) a nép , és elzavarja (kvadrát) addigi vezetőit (Bak Plútó). Soroljam még? Számtalan választásunk van. De nem, nem éneklünk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noebekaja.blog.hu/api/trackback/id/tr794342991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liangshen 2012.03.29. 09:07:54

Noé békája! Óriási :)
És arról mit mondanál, Brekk, hogy országunk arca vajon mikor mond le?
Úgy tűnik, van már, aki a konzervatív oldalon is látja, micsoda lavinát indíthat, ha hivatalban marad:
mno.hu/vezercikk/elnok-ur-gondolja-at-1064292

Noé békája 2012.03.29. 09:39:34

@liangshen: Ugye, elvileg a jövő nem tudható, mert szabad választásokon alapul. Magyarország horoszkópja szerint május első napjai remek alkalmat kínálnak arra, hogy az ország vezetője távozzon - vagy önként és váratlanul, vagy nem önként, hanem a forradalmi/szakszervezeti/stb. néptömegek nyomására... Vagy analógiásan van még pár megvalósítási forma...
süti beállítások módosítása